Urbanització Mont Lloret

Cargando
HISTÒRIA DE LA URBANITZACIÓ MONT LLORET

El nostre principal objectiu és dur a terme el desenvolupament de la Urbanització des que el 14 de maig de 1990, es constituís la "Junta de Compensació de la Urbanizació Mont Lloret" en escriptura pública davant el Notari de Barcelona D.Joaquín Albí García, inscrita en el Registre d'Entitats Urbanístiques Col·laboradores de Girona amb el número 608, fólio 3, tom 5.

Des que en 1995 se suspengués l'aprovació inicial de "Pla Parcial d'Ordenació del sector Mont Lloret" per part de l'Ajuntament de Lloret de Mar, es va redactar el Projecte d'adaptació del Pla Parcial Mont Lloret sent publicat en el BOP de Girona el 17 de gener de 2001.
El 6 de Juny de 2004 es va aprovar definitivament el Text Refós per la Comissió.
El 6 de febrer de 2004 es publica l'aprovació definitiva en el DOGC.
En data 4 de maig de 2004 es presenta el Projecte d'Urbanització a l'Ajuntament , el qual en data 16 de Desembre de 2004 es va suspendre la tramitació del Sector Mont Lloret (Clau 3ª B).
 
Des de llavors s'ha vingut lluitant pels nostres drets i reivindicant-los oposant-nos a la retallada de la Urbanització mitjançant manifestacions davant l'Ajuntament i comunicats als mitjans de comunicació pertinenetes. Hem informat als parcelistas de les actuacions de la Junta pel que fa a l'Aprovació de la Modificació del Pla General del Municipi de Lloret (POUM) per l'Ajuntament i les repercussions que això pot portar a la nostra Urbanització.
 
Davant això es va presentar Recurs d'Alçada davant el Conseller de Política Territorial i Obres Públiques.
Independentment es va iniciar Recurs Contenciós-Administratiu.
 
L'ultimo Domingo del mes de 10:00 a 12:00 h en l'Oficina d'Informació de la Urbanització atenem personalment a tots els parcelistas, amb la finalitat de que entre tots i mitjançant la col·laboració de tots fem possible el desarroyo, la convivència i el benestar en "MONT LLORET", del com hi ha resolució en data 09 de Desembre de 2009.
 
ObrirTancar
 

SERVEIS

Cargando

Contacta amb la junta

Botonera HOME
Pots sol·licitar informació cridant als telèfons  670 478 863 o  682 921 132 o mitjançant el nostre formulari

GALERIA D'IMATGES

Cargando
Imágenes HOME

003

Imágenes HOME

002

Imágenes HOME

001

Imágenes HOME

000

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat